I väntans tider!

Man brukar ju säga att den som väntar på något gott väntar aldrig för länge, men fan nu äre olidligt! Har väntat sedan slutet av augusti/början av september på resan till sälen och inatt kl. 3 åker vi :D
Fan vad tiden gått fort egentligen, idag har david vart min i hela 5 månader. sjukt!
Ciao, bilder kommer från sälen :D

guldfisk WARNING

Rent allmänt sådär, varför blir inget som jag vill, aldrig?
Efter solsken kommer regn, och det är så sjukt sant. Efter varje raka kommer en kurva och man kan inte göra nått åt det. Man tar skydd bakom händerna för alla slag som kommer likt en arkad. Jag vet inte men jag kom fram igår till att jag är aldeles för dålig på att ta hand om de kompisarna som verkligen bryr sig, jävligt osmart!
Men det ska det tammefan bli bättring på (: Nu har jag också sorterat ut lite folk jag inte kan lita på så det är lite lättare nu må jag säga. Egentligen skulle jag vilja ha ett eget litet samhälle och bara slippa alla <--- men hur tråkigt skulle inte det bli i längden?
.
Förövrigt har jag sökt jobb på mc donalds i västervik, HJÄLP! Fast det är säkert massa sökande, så jag får det säkert inte men det är helt klart värt ett försök! Ska även söka på ica, det skulle vara sjukt chill (;
Flyttar ju somsagt till åby 1 juni eller nått => galet jävla kungligt! Jag fixar inte riktigt att bo med nån annan så jag ska bo själv. AH!
.
Lite tråkigt att David slutar trean nu men det ska vi klara *tummen upp*
NEHE... nu ska jag packa grejerna till sälen!
puss

Mitt hjärta och lycka


Mitt hjärta och lycka


Ny blogg, nya tag, nytt år!

Ja nu har jag förhoppningsvis släppt min gamla blogg. Mest för att jag äntligen fick det bloggnamnet jag ville.
För er som inte viste betyder Monifa, jag är lycklig - vilket jag ska bli!
Min gamla blogg innehöll inlägg från 1½ tillbaka så det är endel minnen. Men den finns såklart fortfarande kvar under gamla domänet onkelkonkel.blogspot.com
Jamen vad är tanken med bloggen då?
Jo jag är så trött på mitt gamla liv, på allt gamalt skit jag konkar omkring på! Slut med det, ursh ursh (:
Tanken är den att denna bloggen ska vara lite mer lättsinnig, så att folk faktiskt kan läsa den utan att tro att jag håller på att dö. Har en lösenordsskyddad blogg som är ytterstprivat. Får man tag i det lösenordet har man skills och bör stenas. Nog pratat om den, den är typ som pandoras ask.
Jamen vad kommer ni hitta här då?
Jo lite mode, lite allmäna tankar om livet och allt där omkring och så var det med det :D
Och vem är jag?
Jo jag är Anna, glad och sprallig tjej till ytan men med ett helvetes jävla temperament på insidan. Irriterar mig på allt och ingenting. Har en fantastisk pojkvän sedan 23 augusti 2009. Min ponny och halva mitt liv åkte till skåne den 2 januari så min fritid ska numera bestå av umgänge och plugg. (Ursh jag är nog väldigt dålig på att ta hand om mina vänner)
Bor med Li och har gjort sedan 17 augusti, det är ett annat kapitel dock.
Ciao!