Midsommar!

I fredags när jag kom så började inte allt sådär jätte bra, jag väntade först 30 min vid hållplatsen på att David-som-har-jävligt-dålig-tiduppfattning skulle hämta mig. Det skulle bara ta ett par minuter sa han, in my fat ass heller. Efter dessa 30 minuter började jag gå och hann gå 15 min innan jag mötte honom. Oj oj oj, vad arg jag var!
Efter att ha vart förbannad och skällt ut ung jäveln var det bra dock.

Jag och Åke sysselsatte oss med att hämta och köra ut grillar, stolar, bänkar etc till gårdveda loge vilket var roligt. Ja inte att hämta o lämna allt men Åke var rolig :) Total utfrågning, visning av 10000 majs åkrar och en bajsbrunn senare så var det dags att ansluta sig till middag ute i Stighult där David, Ricky, Elin och Snuffe bor (och Moa o Obbe) där berättade Elin en otroligt rolig nyhet - de hade förlovat sig samma dag :D Jätte fina ringar i vitguld och guld (Snuffe ville ha vitguld och Elin guld så det fick bli 50/50)

Sen sov man - gott jag hade ju dagen innan tvättat hela natten (till fredagen) så jag var helt väck!

Dagen efter blev det de sista förberedelserna, utsmyckning, hacka melon (tog en timme haha det var endelel melon) sen vid 4 var det klart! Hem, duscha och fixa sig och vi var ute i logen igen vid 10 i 6 WOHO bara 50 min sena men endå ;)

Kvällen var crazy - mycket sång, dans, musik, jag gifte mig med Frida Isomätte (stavning?) och blev kalas i kulan av hennes killing grogg som jag visserligen blanda själv. Haha ett tag där började det gå rätt neråt men jag kände det. Tårta till mig :D
Jag dansade med Bertil (en gammal gubbe som jobbar på gården) vilket jag aldrig ska göra om hahahah!
Försökte hur länge som helst att få David att dansa med mig, lyckades nästa av mina 2 försök. Ena gången blev det bara mys brevid dansgolvet andra gången dansade han lite i mittgången men när jag tyckte att det hände förlite började jag föra men icke det fick jag inte ;) Ouups!
Jag tröttnade dock vid typ halv 2 tiden och ville hem men vi var inte hemma föränns 3 efter att vi stått och väntat på våran chafför vars telefon dog och det hade hänt en olycka och massa (nån fylle från festen hade ramlat typ 500 meter från logen och fick föras med ambulans därifrån - han skadade sig inte så värst han var bara full typ) men till slut kom vi hem! Finally :D

Slusatsen - MYCKET roligare än Öland (sry folks), jag har en underbar pojkvän, alkohol är farliga saker men vad fan gör det! Mattias som jobbar på skolans djurvårds del var där - han tyckte min grogg var aningen för stark (a) Ouups men vafan!

Trevligt helt klart, tack och åter tack för en otrolig kväll!

Puss hej!

I see you

All that's beautiful
My senses touch your word I never pictured
Now I give my hope to you
I surrender
I pray in my heart that this world never ends
I see me through your eyes
Living through life flying high

 

Lagårn + grishuset idag, vi skulle börja 5 idag så upp o hoppa kvart över 4 och börja traska. Kastade i mig i all hast två korvbröd m. skinka och en kopp pissljummet jordgubbs te som smakade utsökt trots den mesiga värmen.

Morgonen gick i rasande tempo, startade mjölket åt Linda och gick sedan upp till grishuset och var klar efter en timma (inte illa pinkat!) sen ner o mjölka två spannkor och tillslut lite välförtjänad ledighet fram till ett :D
Imorgon är sista dagen sen är jag ledig i typ två veckor sen är det midsommar och jobb på skolan, tätt där efter börjar jag på Ullevi. Ursh är himla nervös för hur det ska gå :( Känns som att jag är himla dålig där, på skolan kan jag grishuset i sömnen men Ullevi är som en helt annan planet och det är så stort och mycket att hålla reda på. 
Nu i veckan skulle Anette spara nån kull åt mig så att jag får testa att kastera stående (alltså inte hänga dom i ställningen som jag annars gör) med sax efter som att det är så dom gör på Ullevi. Jag kan för fan inte änns använda sax har fel grepp så blir helt sepe med Ingrid som är boss sa att kan jag inte klippa med sax så kan jag lika väl sluta med grisar nu. Tack för den! Så nu blir det till o träna! 
Det andra jag är nervös över är att jag jobbar helgerna själv och det är inte bara en gård utan Dvärgsta med där de har sina slaktsvin WOHO! Så då ska jag behandla och sköta allt själv och desutomde ta min cykel och pallra mig till Dvärgsta som ligger typ en halv mil därifrån UPPFÖRSBACKE. Yeah right, jag kommer bli vältränad utav bara fan...

Aja hoppas att det går bra iallfall :)

Saknar mig David, hoppas att det är dåligt väder fram till onsdag så att jag kan åka till han :) <3

 

Puss

 


You belong with me - Student vecka!

Ja nu var skolavslutningen färdig, känns skönt men endå sjukt jobbigt :(
Mest jobbigt är de underbara människor som slutade, de är enormt saknade!


Förutom Annes enorma medalj så hade jag nog mest udda studenthängen, inte en enda ros delades ut!
Lilleman fick en traktorgrävare, Hemlösa Hän-Erik fick en aldeles egen dumper haha, Ronny fick ett rösa fluffigt o glittrigt trollspö så att han kan trolla fram en perfekt brud med stora tuttar, Anton fick en gris, David fick en gris och en liten pekbok med mäkriga maskiner i osså Alice fick ett BÄR!
De är nog de personer som förgylt mina dagar och nätter mest under dessa 2 år!
Jag själv fick tre rosor, en röd av Anton, en blågul av Davids familj och en stor ros av David <3

Sen begav vi oss hem till David, trött som ett as och höll på att börja lipa hela tiden (ja jag var helt utmattad, över trött och jävlig) sen kom allt folk och mina päron. Dom skötte sig prima och mamma tog jätte fina bilder på mig och David som jag ska åka hem så fort jag bara kan för att hämta. Ska förstora några av dom och rama in :)

Vidare sedan till Anna och hennes sommarstuga med Christina (Mamma Sandberg) där så var jag så utömd på ork så bara hälften hade vart nog, sluta med att jag stod i Davids famn och grät efter det pös jag hem och sov i hygien i två timmar för att sedan väckas vid 5 av Apan :) Jobba, sen ner till lägenheten och sooova. Väl förtjänt! På eftermiddagen sedan kom David förbi och hälsade på, underbara underbara älskade människa som snart vart min i hela 10 månader. 10 fantastiska månader!

Ne nu orkar jag inte skriva mer, ha det bra! Bilder från studenten kommer inom kort :)


Fest på Udden

Tyckte det var riktigt trevligt, David o Lilleman kom framåt 11 och innan det var jag rel. onykter och mös runt bland allt folk :)

Matilda (Henkes tjej) blev regält full, vi gifte oss igår på dagen btw. Charmigt, så nu mera heter jag Anna Bengtsson Lindström Svensson hahaha, jobbig autograf det ja. Ska nog inte bli känd med de namnet ;)

Inatt hade jag snack, det känns hyffsat bra nu faktiskt. Fast måste sluta ta upp sånt i sista sekund, det är dumheter!

puss hej idag är det städning och tömning av rum som gäller wiho!

jaha...

Är det verkligen värt att känna såhär?
Det är inget enmans race, jag kan inte springa maraton med bara ett ben jag behöver båda.
Jag kommer få veta, för jag kommer att fråga
Men jag gillar det inte, jag gillar inte tanken

Gud, jag är feg.

I 98% av fallen kanske jag skiljer mig från andra, jag bryr mig väldigt sällan om vad folk tycker och tänker så länge det inte är en person som står mig nära för då är dennes ord nästan en lag. Om nån säger att "Damn you hot" så är det piece of cake, jag bryr mig inte. Konstigt tycks det kanske låta men jag har så otroligt svårt att ta till mig det efter som att personen ifråga lika väl kan tänka med pitten.

Jag lyssnar på dig, varje liten sak som ger bekräftelse vill jag bada i, jag suger in varenda litet ord som om det vore det sista. Men du tyx inte förstå det och det gör mig förvirrad.


STUDENTVECKA - fest

Efter att underbara Frida hade vart hos mig och fikat och givit mig en oväntad inflyttningspresent (lös te, te doppare, doppar filter och två sköna gröna muggar) så begav sig jag och David till Sofia och Maggis där man fick lyssna på studentsången de skrivit. Välskriven tycker jag allt!

Vidare till Thorsti Wood och alkoholen började göra sig påmind haha. Sen försvann vi till Aregren där man fick skåda Anton o Göth i bar överkropp samt Aregren som inte var en lika härlig syn. Var nära på att kräkas, hår och fett är inte min grej alls faktiskt.
Där avbröts det sedan när Aregren spårade ut och började klämma alla på tuttarna (mig och Elin), utdeleades bitchslap till honom så då åkte vi ut.

Hos Friman hamnade festen slutligen, utomhus efter som att det luktade vidrigt mycket katt pink inomhus så där gick inte att vistas. Efter ett antal tall bilder med Paulina, prat om den ståtliga tallen, mer dricka och allmänt trevlig stämning begav sig jag, David och Frida hemåt för att sova :)

Tack för en lyckat kväll!
Bilder vid den ståtliga tallen kommer när Filippa laddat upp de på FB :)

Lägenhetsbilder


Chill, skjorta, bikini och shorts. Precis som jag vill ha det!


Från hallen


Köket


Matsalsbord och skrivbordet


Min älskade säääng!


Balkongen

Jag trivs, mitt hem! Men mycket saknas, rätt tomt nu faktiskt haha

Puss hej, nu blir det rester.

LINKÖPING!

Förutom att jag handlat massa prylar till lägenheten handlade jag ett par skor, en bikiniöverdel som faktiskt passade och studentpresent till David :D
Haha jag o mor min insåg hur svårt det var med student saker, shit tänk om den inte passar lix ^^


Nya skor, strl 27 de enda av de typ 20 jag provade som jag fick plats i. Gillar dom tack gode gud :)


Jag ursäktar vardagsporren men detta är första bikinin jag provat på typ 2 år som jag får plats i :o Får en läcker klyfta med eller hur ;)


Har nu navelpiercing med, vet att den är sne men det är inte så farligt mot vad det var innan :)


Imorgon flyttar jag in, bilder kommer i veckan :D Otroligt spänd :D

Puss hej!


Linköpingsresa!

Vet, pissig uppdatering men ni får leva med det :)
Det enda som hänt är att jag hämtat ut min lägenhetsnyckel, idag innan jag sticker till LKPG ska jag ner och mysa och ta lite bilder osså samt hämta ut Skånes lgh nyckel :)

Ja jag ska ju till LKPG idag med fritid och köpa nått till skolavslutningen, wohooo! Minst sagt, så jag sitter och kollar runt lite på HM blandannat så nu kommer det en minimal önskelista :)
Gladast skulle jag vara om jag hittade en hög jeanskjol. Då skulle min dag vara gjord.
HM












CUBUS




Tack och bock :D