Ofrivillig bantning.

Ja men det låter väll rätt nice förutom att den just är ofrivillig, har dragit på mig någonting eller ätit nått dåligt så allt jag äter åker bara rakt igenom (det är precis lika härligt som det låter) så på en vecka kan jag "stolt" säga att jag tappat 2 kilo. WOHO! ehh...

Men jag kämpar på endå, fast jag går inte gärna så långt från närmaste toalett och jag undviker att motioner. Det borde vara över vilken dag som helst nu endå så snart är jag fit for fight igen! Ska kanske åka till Falköping inatt med, i traktor hehe. Fan vad skadat! Beror lite på hur gärna de vill ha med någon som kan laga mat, med andra ord allt hänger på om David vill ha med mig (: Jag följer självklart med om de vill, har inte så mycket för mig höhö.

  

spänningen är olidlig!

Eller just nu kan allt bara gå och dö mer eller mindre, jag har sjukt ont i magen och det beror inte änns på lingonvecka plus att jag har ont i huvudet (ovanligt? nesh)

MEN nästa veckan kommer det hem en 2 åring till mig som jag ska förbereda till 3 års testen nästa vår (: Skoj som fan! Först ska hon gödas efter som att hon är lite tunn nu så ridningen väntar jag med till efter jullovet. Men löshoppningar, träna på att ställa upp, longera etc. Fan vad roligt sånt är!
Tyvärr är lilla Mellie ett sto men det får gå (; ska ju bara ha henne nån månad...

Bilder kommer på henne!

Men här har vi bilder från fredagens kräftskiva! Förklaring till pappers påsarna (vilket jag antar att det krävs) vi lekte ^^ Bilder av Lisa Nilsson


(Elin och Jakob)


(Tom oförd full lekmundering)


(David och jag - iförd första lekmomentet)


(Hanna fyller sig)


(Hanna i full lekmundering)

Höstmodet i all ära.

den är kärlek!


(Dessa skor hade jag ju INTE tackat nej till. www.lookbook.com )


(mumma!)



puss!

Hej hopp i lådan!

Jag har verkligen vart och nosat på döden två dar i rad nu! Fy fanken, det är man vet att man lever :D
Igår hoppade jag Fendi, bana upp till 60 cm (jaja, inga höjder men jag hoppar ju aldrig :o ) och idag så tvingade Hanna mig att hoppa Danne (!!!) Dödslängtan var enoooooorm. Japp, I made it upp till 110 cm (hela en meter och tio centimeter önbeliviböl my darlings) men det gick bra, Hanna ljög lite och sa att det såg jätte bra ut men jag tror henne inte riktigt faktiskt. Mina lärare har alltid sagt att man ska vara (käll)kritisk so I was.

Hur som red jag även Fendi idag och Frida fotograferade, jäkla krut gumma det där men hon var trött i rumpen efter gårdagens hopp pass men det hindrade inte henne från att bralla lite för de läskiga spökena. Bilder samt ev. film kommer sinom tid, måste bara redigera de fula delarna i filmen när hon går och kollar gud i arslet. Fy fanken, men snygg är hon ibland. Dock ser jag fet och stor ut på henne (vilket jag också är) höhö, illa.

Just nu har jag åkt med David när de kör 4-skörden i demotraktorn som kom idag. En sprillans Valtra, den var skön att åka i men nja det är ju Valtra ;)


(Jag o Fendi i somras)

Förövrigt blev Jollan och min historia om henne veckans häst här ---> http://boyzonsign.bloggplatsen.se/

Puss o kram, nu ska jag hoppa in i traktorn igen :D

Monday morning.

Puh! När jag kom hem från kräftskivan i lördags kl. 3 på natten var det kämpigt, jäklar i min lilla låda va trött jag var! Sen vid 6 var det bara att kliva upp och traska till jobbet, fy fanken! Då känner man att man lever (;

Var klar hos nöffarna vid halv 3, gick bort till ICA och handlade samt begav mig till Tove. Där däckade jag i soffan och sov till 8a, åkte hem till lägenheten och fortsatte sova höhö! Inte ofta jag sover mer än 12 timmar kan jag ju säga men igår gick det som en räls på jobbet :D Skoj!

Nu sitter jag och pillar navelludd i skolan och Filip förstörde min dag genom att berätta att körskolan bara har öppet tisdag och onsdagar (vad i hela friden är det för tider egentligen?!) så får traska ner till nästa vecka helt enkelt, suck.

Och inget polkagrisbak imorgon så åker till David redan idag, det gillas skarpt! :D <3

Nehe nu svälter jag, see yah later!

*slänger in en gammal bild på mig och Tove*


Trött på skiten.

Brukar undvika sånt här men snart sätts morgondagen på sin yttersta spets.
Det är dax, det är nödvändigt för såhär kan jag inte gå runt och må.

/Anna

Huvudvärk.

Jag har jämt huvudvärk i varierad grad. Jag är så sjukt trött på det och inget kan jag göra åt det heller efter som att problemet sitter i ryggen (spänd pågrund av vikten jag bär på framtill). Som längst har jag haft huvudvärk konstant i ett halvår, dygnet runt. Ibland tycker jag i mig med lätthet en karta panodil när huvudvärken är som värst. Men huvudvärken kan jag leva med mer eller mindre men den jäkla migränen jag får till och från DEN kan jag döda för att slippa och den beror inte änns på ryggen utan på stressen och ångesten som kommer till och från.

Fan ta't!

Skulle ha ridit hos Victoria idag och igår men kan inte för att huvudet pallar inte det + att jag ska jobba i helgen.


Tyst nu - Säkert

Krispigt i luften
Börjar bli kväll
Unkna lukten av två som låtsas
Det är okej att vara själv

"Hur har du haft det?"
Du vet som det är
Som om tio kampsportshundar tuggat taktfast på min halspulsåder

Kan du inte vara tyst nu?
Kan du inte vara tyst nu?

Varje ord du säger kan driva oss isär
Jag vill förtvivlat gärna att det inte ska sluta här
Ord är som napalmbomber
De ödelägger land
Jag vill inte höra vad du har att säga
Bara hålla din hand

Kan du inte vara tyst nu?
Kan du inte vara tyst nu?

Kan du inte vara tyst nu?
Kan jag inte vara tyst nu?

 The hash of the day - Säkert



Just nu vill jag allra helst ha en cancer pinne. Jag behöver det.

Boots i all ära.

Dessa önskar jag mig, dessa ska jag antagligen också bara ha.


Från HM för 299:-

Har hittat massa mumsigt på HM som kommer ut i affären till höst. Jag vill banne mig ha en resa till Stockholm eller Malmö eller varför inte underbara Göterborg. Det får bli när jag har bil och körkort!

Idag har jag ridit Danne, Hannas gigantiska polle med ett travsteg på flera kilometer. Hade seriösa problem i början att hitta balansen men sen så gick det prima balerina! Sen så har jag mockat och fyllt på vatten hos alla tre monstrena :D Duktigt! OCH ändrat datum till årsboks möte och bokat in ett annat möte :D 

Snart är det lunch, jag svälter mer eller mindre! Sen ska man bege sig till Victoria och rida Fendi :D Full späckad dag, det gillas!

See you around bitches! 

Ett mycket sällsynt exemplar - Lars Winnerbäck

Jag är duktig som få, jag är en riktig motions tönt men det är väll vi alla innerst inne? Alla bryr sig väll om sin kropp (program såsom biggest loser skulle såklart inte finnas om det inte var så).

Jag gick från Stighult in till Målilla igår och det är långt, jäkligt långt! Tog en timme, men gud vad skönt det var. Kylan i luften bet i den bara huden som stack fram och aldeles stilla var det, bara jag och skogen runt om kring mig (och den där skogshuggaren i sin maskin)
Stolt som få, sen red jag Fendi. Hon var duktig med stressad över att Puzianos och Fanny var kvar i stallet. Hon bockade o brallade, otyg! Men i övrigt arbetade hon bra (:

Jag vill ha egen häst, jag vill ha körkort, jag vill ha bil, jag vill sluta skolan, jag vill ha ett jobb, jag vill ha ett liv.


När mörkrets sista trummor dånar ut
överger & lämnar mig kvar
jag blundar i en frusen tyst minut
ett mycket sällsynt exemplar

Puss o kram

Voilá

Sådär, var ju bara lite nervös inför slingningen made by mamma men det blev bra :D Syns inte så mycket och det var precis vad jag ville. Bara ge lite färgskiftningar :)


(innan)


(efter)


(och en tönt bild!)

Puss o kram o klappen

Shit happends when you party naked!

Ni som känner till bloggbråken mellan sveriges största bloggare Alexandra Nilsson aka. Kissie och sveriges största gaybloggare Amir (Gaybloggen.com) vet att Amir la ut en topless bild på Kissie när hon anklagade honom för att ha drogproblem. Bilden togs bort men TADA här är den!!!

(Jag trodde att dom var större faktiskt...)


(bild från exiztenz.se)

Puss o kram!

Inspiration.

Grr på denna sida, grr på alla färsha outfits!
http://lookbook.nu/#more CHECK IT OUT NOW!

Förövrigt vill jag ha dessa skor punk.

(www.nelly.se)


Sur som ättika.

Men min garderob är endå tillfredställd för stunden även fast att mitt must have inte fanns på Lindex!
Här kommer bilder på dagens inköp what so ever :D


Linne från Gina Tricot, kjol från HM


Linne från Gina Tricot.

Puss o kram! Nu ska jag, vinet och godiset ha en kalas kväll :D

Must have mooore!

Imorgon ska jag in till Kalmar för att träffa min fina lilla Madde samt handla lite kläder (:
Morgondagens must have lista är ovanligt kort, endast ett par långrandiga strumpbyxor från Lindex (fann dem på www.fiktiiiv.blogg.se check it out!) i övrigt ska jag kolla på lite höstiga klänningar, höga kjolar och roliga linnen, jag får aldrig nog av sånt! Lär nog hitta endel saker, som vanligt... 
Måste börja jobba in lite pengar och spara de snart, men får en lön denna månad från ålderdomshemmet, skatteåterbäring, två helgers jobb denna/nästa månad o så ska jag jobba 5 dagar på höstlovet så det går nog ihop i slutändan (;

Men det är så mycket mer jag vill:
- En svart skinjacka med fårskinns krage!
- En längre tjockare jacka när det blir svinigt kallt.
- Ett par svarta läderboot utan klack.
- Koftor, koftor i määngder (men på en kofta har jag antagligen provat tio innan som gjort om mig till ett familjehus, inte alltid så fräsigt att vara storbystad alltid!)

Btw. har jag idag fått en ny BH av mamma o pappa :D En plommon lila, as fin och satt som en smäck!

Puss o kram!

Jag kom, jag drack, jag dansade!

Natten blve verkligen inte som planerat! Skulle sova tidigt var det tänk men icke, drog till pumpen i södra vi! Och oj vad jag drack, och dansade. Herre min skapare!
Kvällen/natten var otroligt lyckad, pinsamt bara att Davids mosters man var där och jobbade :3 Höhö...

Fast jag minns inte så mycket dessvärre, minns inte änns att vi åt kebab i Vimmerby.

Idag på jobbet däremot, har minnesluckor fram till fikat vafan men man lever ju bara en gång eller hur?
Eftermiddagen var jag däremot oerhört medlidsam och min empati var på topp. Inte bra när man ska kastera, för första gånger tyckte jag synd om nöffarna som jag gjorde om till flickor. Fy fan vad illa! Skyller på att mitt snus tog slut vid 9 på förmiddagen haha.

Aja have fun!


Prickiga strumpbyxor

Känner mig lagom överkörd idag faktiskt, fest igår och jag var som vanligt först dit (typ) och först hem! Min stil det, men är det inget bra drag på dansen då kan det oftast kvitta för mig. Hur eller hur så var det endå trevligt och otrevligt på samma gång (: Är endel mycket bråk mellan folk just nu och det drar ju ner stämningen skadligt mycket...
Var desutomde inne i Västervik igår och tröstshoppade lite aldeles för lite. Blev ett par stor prickiga strumpbyxor och ett par med mindre prickar på, två nagellack i fräsha blå kulörer och en palett med ögonskuggor. Provade även två klänningar men jag såg ut som en stor muffins eller nått i den stilen, inte nice!

Slänger in en bild på gårdagens panik klädsel (ja jag behöver faktiskt tvätta, min tvättpåse svämmade över för länge sedan...) Axelbandslöst linne från JC, väska från Monki


Osså dagens klädsel! Lagom chill för en lagom chill dag (;
Lång hood från Lager, prickiga strumpbyxor (love them!) från HM, väska från Monki


Puss o kram!

Min garderob skriker efter mer!

Var som sagt inne på Lager i Västervik igår, gick därifrån besviken. Faktum är att jag bara köpte tre saker och de var inte tre extravaganta saker utan bara basic bös man behöver. En lång grå hood man iallfall kan kombinera med roliga strumpbyxor (förövrigt äger nog alla tjejer på denna skola en sådan men det blundade jag för), ett linne med gullig kant på i benvitt och sen det roligaste FEM PAR STRUMPOR! 

Såå jag beslöt mig för att åka in till Västervik idag igen med Li, Tina och Tove. I love it! Ska köpa nagellack i roliga färger, ett par söta strumpbyxor jag dreglat över, smycken och annat plock som kommer över mig. Wish me luck annars kommer min garderob bli deprimerad.

Slänger in en bild på en jacka jag vill behöver ha! Hittade en liknande på MQ med brun, så det sket sig!


(www.sugarscape.com)

Tjolavippen!

118 800 kan ta sig i roeven!

Förlåt för sådan total inaktivitet, skulle kunna skylla på att det inte händer något i mitt liv men det vore att ljuga!
Så jag drar allt lite snabb och smidigt (:

Första veckan i skolan var jag kalas på lyset 90% av tiden, hade fest som resulterade i arga grannar, en arg pappa och ett samtal från hyresvärde men det är väll smällar man får ta inte sant?

Förra veckan kände jag att jag behövde invetera lite nytt skit till mig själv, fylla mina lediga stunder med shopping helt enkelt. Fy vad bra jag lyckades! 1 besök i Linköping, 3 besök i Västervik vilket fylde min garderob med:
Två überhärliga koftor.
Två par strumpbyxor (har ett tredje par på önskelistan höhö)
Två par skor varav ett par streetskor och ett par svarta pumps med platå.
En klänning med delvis bar rygg som är så fruktansvärt snygg att det vore en synd att inte köpa den.
Ett armband med nitar och en ring med blommor på som är lovely!
Ett linne med låg rygg mhhh!
En liten axelbands väska som jag letat efter sen jag föddes 'typ'.
Ett par jeans (Ok de var faktiskt ett livsavgörande köp)

Fy fanken vad duktig jag ääärr! Men tomrummet i min klädsjäl är fanken inte fyld ännu mina vänner!
(Ska in till Lager i V-vik ikväll, måndags ångesten är hård idag så jag förtjänar det faktiskt)

Vad mer har hänt? Jo jag och David firade ett år den 23 augusti, det firades med en roadtrip ner till Öland med bowling vin och andra himelska saker!

I helgen firade vi Li's 18 års dag (31 augusti fylde hon), vi firade även att hon tog körkort förra torsdagen och att Sofia hade vart singel i ett år. Dessvärre frös jag och ville hellre åka till min man så det gjorde jag också vid 12 tiden (;

Och nu till dagens uppdatering: 118 800 är fan sanning! OK inte riktigt men endå...
Messade in följande fråga "Hur ser min framtid ut?"
Fick svaret " Du fick djävulens kort. Djävulen är egot i oss, materialisten som vill ha mer hela tiden (kanske skulle skita i V-vik eller vadå?). Man tänker på sig själv och sina behov i första hand (nej det gör jag faktiskt inte), man känner sig frestad av mer och vill ha allt (min garderob är fasiken i behov av mer!). Detta kort står också för beroenden och dåliga vanor som vi har t.ex. rökning, snus, överätning, sexberoende, sockerberoende, narkotika osv (jag skaaa sluta snusa men jag tänker inte sluta ha sex :o ). Det man behöver fundera över i detta kort är vad som är i grunden till att man känner detta beroende (förstor garderob?)."

Avslutar mitt maraton inlägg med en outfit bild från i lördags :D *klicka för större*

Aja P&K&K / Anna