Akilles.

Idag premiär red jag på den goda herren Akilles, 6 årigt svhbl. Jag har inte ridit utbildad häst på över ett år nu utan bara utbildat själv så det var underbart att få ställa lite högre krav och vara hård!
Kände på han lite i alla gångarter och konstaterade att han var både trevlig i mun och i sidorna vilket såklart är positivt! Traven var bekväm, lite gubb gung typ. Galoppen där emot hade han nog lite överskotts energi i och drog en brall, vilken tur att min balans är så bra (eller inte) men efter en liten brottningsmatch gick det rätt OK.
Ser fram emot att se hur detta utvecklar sig då han känns väldigt utvecklingsbar och det är alltid trevligt!
Bilder kommer iframtiden.

Kläder i all ära!

Nej som ni kommer att se köpte jag inget av vad jag hade planerat mer än skorna då! Men jag är lika nöjd för det :D Nu är jag färdig för våren så den får hemskt gärna komma!
Okej inköpen är följande från vänster:
1. Chinos - HM 2. Blommig kjol HM 3. Smycken från www.internsivecravings.blogg.se 4. Svart kavaj Gina Tricot 5. Beige kavaj HM
och sen då de svarta kilklackskorna men de ville inte fastna på bild :D

Monday morning.

Och jag är tillbaka med full styrka igen på bloggen!
Jag lovade ju somsagt bilder på kläderna och de kommer lite senare under dagen!
Så, vad har denna vecka att erbjuda månne tro? För min del blir det mycket träning både för egen del och för hästarna efter som att denna vecka är Mellie's (2,5 åringen jag rider in) sista vecka nu innan vilan och Acke ska sättas igång för hårdträning! Spännande!
Vad mer har veckan att bjuda på än svett? Min kalender säger att jag ska ha två ruttna dagar med kemi (Chemistry don't make life better!) men jag är inte sådär hiskeligt intresserad av vad som händer på atom nivå - sålänge tvättmedlet gör kläderna rena och min mascara förlänger mina fransar (och inte att förglömma min ögonbryns penna ger mig ögonbryn)
Faktum (rektum höll jag på att skriva, fränt!) är ju faktiskt att allt är kemi . Illa!
(Li & jag på bussen till krogen!)

at Li's place

Nyss hemkommen från Kalmar och har alltså färdats fyra timmar buss och tåg tillbaka till Gamleby, dagen har vart utmärkt fylld av stress, skratt och tantiga byxdresser.

Ja jag lyckades få hem enhel del faktiskt och inte så mycket av vad jag hade planerat. Bilder kommer, självklart men inte idag!

Det blev 2 kavajer
Ett par chinos
Ett skärp
En kjol
Och alla smycken från www.intensivecravings.blogg.se 
OCH SKORNA SOM JAG NÄMNDE I ETT TIDIGARE INLÄGG IGÅR, de svarta. De är underbara och kommer att pryda mina fötter på kvällens utekväll. Jag fick hjärtklappning när jag klev in på Scorett och såg dom.

Ikväll blir det jeans, vanligt enkelt vitt linne (instoppat ofc som den tönten jag är), svart kavaj och de underbara skorna. Till det har jag smycken från Madde på mig och det blir as läckert!


Jag är fit for fight, ska bara in i duschen och raka benen etc så ska jag äga dansgolvet!


Påväg till stadens vidda gator

... för att bli fattig.

Ska precis gå till bussen nu för att åka in till Madde. Fika och schopping i två timmar är vad som står på menyn. Jag längtar!

För att bjuda på lite kläder så ser jag för enkelhetens skull ut sähär:


(Tröja HM, linne Boomerang, jeans Cheap Monday)

Morgonstund har guld i mun?

Inte min iallfall, vaknade av att jag fick kramp i vaden. Kändes som en bra start, ungefär som att nån av högre makter suger tag i äns ben och liksom pekar med pekfingret "Ta det för fan lugnt ikväll Anna, vi har ögonen på dig"

Jaja, så det fick bli havregrynsgröt såhär i ottan med lingonsylt och bananer och det är så sjuktligt gott! Tar ju bara 2 min att göra och mättar ett bra tag in på dagen :D

1 dl havregryn
2½ dl vatten
o lite salt
½ banan
lite lingonsylt

volá


Jag ger upp!

Fast det blev ganska bra eller hur? Har suttit och lekt i stilmallen nu, jag och två glasvin har faktiskt gjort ett helt okej arbete. Jag är nöjd iallfall och någonstanns känner jag att det är banne mig det viktigaste.

By the way, jag känner mig som Pippi eller typ Emil i Lönneberga ikväll. Full av energi och fula ord men vet inte riktigt vart jag ska göra av dom!

Därför tycker jag att ni som läser ska langa iväg en kommentar med erat favoritplagg som ni kommer att bära till våren - ska ju ut och handla imorgon och behöver lite nytt och fräsht in i min vin berusade skalle :D

Mina 3 absoluta favoriter är:
- Converse (vita, svarta, röda, rosa, randiga, pricka YOU NAME IT! Vill ha ett par för varje tillfälle)
- Jeans shorts
- Brottarryggar på linnena och instoppat (jag är nog den största nörden på instoppat, det är sexigt)

Tack och godnatt!

(behöver jag änns nämna att jag vill ha båda dessa skor och om jag hittar dom imorgon kommer jag också att göra det)

Fredag kväll.

Jag skulle vilja ha den där klänningen, även hennes hår och hennes kropp. Tror ni det ingår i priset?


Jag har myror i benen, imorgon ska jag få åka in till Kalmar och gå på stan med min underbara Madeleine. Det var väldigt länge sedan (: Detsutomde har jag ett par tusen att sätta sprätt på om jag så skulle vilja så det blir ett par inköp.


Bland annat:
- Festskor
- Vårskor
- Vårjacka
- Nått att ha till kvällens bravader
- Lite varddagskläder
- Smycken (av Madde)


Det kan bli dyrt. det kan bli billigt. Har jag riktig tur har inte HM, Monki och Gina fått in de saker jag är mest angelägen att lägga beslag på. Men brukar inte ha sådan tur :D

Gosh, jag älskar kläder!
Nu är det enda problemet att mitt hår är typ 15 centimeter för kort. Mamma övertalade mig idag detsutomde att jag ska bli blond i april. Luggen ska sparas ut med, är fruktansvärt trött på ponnyskiten jag har nu. Den var fin i typ en månad. Nu får det vara nog!
Blond, långt och ingen lugg. Jatack


Dressyr!

Sitter och dreglar över alla fina hästar folk har på olika ridbloggar. På en skala ett till tio är jag en tia, så ridsugen är jag. Ett svettigt dressyrpass i ridhuset när man sen skrittar av med ett stort leende på läpparna för att det gick så jävla bra, jag saknar det.

Mellie är kanske inget jag ska hoppa upp på och köra ett svettigt dressyr pass på (tror hon går sönder då). Blir ju mest skritt, trav och galopp. Hon ska ridas en vecka till nu sen ska hon ställas av i en månad framöver och sen sättas igång igen. Så det bli iallfall två ridpass i ridhuset i veckan som kommer :D

Sen för er som inte vet ska jag börja rida en till häst som heter Akilles, han är sex år (om jag minns rätt) och ägs av en kompis till mig som inte hinner med riktigt. Vi får se hur det går, bilder kommer framöver. Målet med honom och mig är inte satt ännu efter som att jag inte ridit han ännu (blev vrålsjuk som ni minns när jag skulle ridit han) men skulle kunna tänka mig att målet är att starta en LC till påsken och det känns absolut rimligt, är om 2 månader och på den tiden ska vi lära känna varann, få upp en bra kondis och muskler samt ska jag återfå balans och kontroll över kroppen.


Fendi f. 2006 som jag red under 2010 (t.v) Jolanda f. 1988 som jag hade mellan 2008 och 2010 (t.h)

Camellie B f. 2008 som jag rider in till 3 års testet 2011

Om någon har några frågor om hästarna eller liknande är det bara att fråga :D

Vart är mänskligheten påväg?

(Artikeln handlar om ett samboende par i 30 års åldern från Skara)

"Där ska kvinnan ha legat på en madrass och där har mannen med stick- eller skärverktyg skurit i henne och huggit henne i halsen så att huvudet skiljdes från kroppen."

- Okej bara det är ganska absurt, låter ju dels rätt plågsamt och för den delen utdraget.

"Därefter har han sexuellt förgripit sig på kroppen..."

- Han har satt på sin mördade sambo som detsutomde saknar huvud?

"...och detsutomde skurit bort delar av kroppen och ätit av dem."

- Tillagade han lemmarna eller åt han de råa? Kom igen, det är fan utan sans.

AMEN KOM IGEN! Det är ju för fan sinnessjukt att man kan göra nått sånt här, nu var han i och för sig allvarligt psykiskt sjuk men hur kan det gå så här långt innan man får hjälp?
Jag är fan rädd för att träffa någon, jamen man vet ju inte det kan ju vara en mördare?!

Ne, det är groteskt.

(Ur Corren den 25/2 B-delen)


Godmorgon föresten :D

(Lovade Joel en bild på mitt för dagen, nyklippta hår. - 3 cm *buhu* )

Nelly i all ära



Allt är från Nelly utom ringen som kommer från www.internsivecravings.blogg.se och verkligen nått jag skulle vilja trä på mig en sval vårdag! Skulle inte sitta fel om toppen var vit och det var vita converse till heller för den delen...

Lite hjälp?

Ni ser den grå ramen som ligger runt inläggen och ovan/nedanför sidomenyn, vart fan redigerar jag bort den?
Har gått igenom hela stilmallen och hittar fanken inte vart! Borde ligga under content men där kan jag inte ändra färger. Så om någon vet så får man mer än gärna lämna en kommentar :D

Vad tycker ni i övrigt?

Puss!

Segerdans!

Ringde till vårdcentralen i Gamleby idag för att få min slutgiltiga dom, doktorn hade sagt att jag hade körtelfeber garanterat med tanke på mina svullna lymfar i armhålorna MEN icke :D

se det som en segerdans: http://www.youtube.com/watch?v=Xc_PVGQMFuA&feature=related

Så nu får jag
- supa
- knulla
- vara uppe sent
- motionera

ahhh :D

Och det ska jag fira med att glo runt på Nelly (är förbjuden det, finns så mycket fint och dyrt) Kommer upp om ett tag!


Bloggen under ombyggnad

Och har vart i en hel jävla timme. Sur är vad jag är!
BYT DESIGN DÅ DITT APMONGO!

Jippi kajey!

Imorgon är det löning och jag blir lite rikare! Synd bara att jag imorgon blir lite fattigare med, har FYRA räkningar att betala. Iof får jag ju tillbaka pengarna för två av dessa men det suger lite i pengapungen iallfall :o

Och efter som att det är löning innebär det vissa inköp för fröken Bengtsson! Varav en drös smycken från www.intensivecravings.blogg.se som jag rekomenderar stark om ni ska köpa bling till kroppen. Madde som är designer där är otroligt duktig och mode medveten. Priserna är detsutomde väldigt bra (:

Men nu ska jag drömma bort mig i lite nya skor jag skulle vilja ha i min vår och sommar garderob :D



Dom sista godingarna kostar fan 2200:- men gosh, dom är snygga! och från Acne...


Förlåt.

Jag har vart ruskigt oaktiv men kom igen, jag har inget internet i lägenheten och har endå inte gjort nått spännande.
För jag har körtelfeber, fränt va?

Ne inte speciellt, jag skulle vilja påstå att det är typ "Gud"s sätt att sätta ner foten och säga ptrooo!
För man får banne mig inte göra nått sa tant doktorn:
- Inte röka (inte för att jag sysslar med sånt heller.)
- Inte dricka alkohol (okej men kan man göra ett litet undantag? Pumpen den 26e liksom)
- Inte motionera (Ingen ridning)
- Inte anstränga sig (dvs. INGET S . E . X )

Kom igen, hur roligt låter det på en skola ett till tio? Det enda som är lite roligt är att jag har en små mysig, halv porrig, whisky hes röst :D Som bitvis faller bort alternativt spricker i nått som låter alldeles förskräckligt.
Aja såhär har mitt liv sätt ut de senaste dagarna iallfall:

Detta ligger i min säng alla vakna timmar, detta är vad jag lever på. Nyponsoppan byts ibland ut mot blåbärssoppa alternativt äppelkräm. Tampongerna används som blodstillande vadd I näsan (jag byter alltså inte tamponger i sängen, det vore äckligt)

Puss!

Känner ni våren eller?

Det gör INTE jag men jag ger det ett försök, plockar ur lite favoriter ur det nyinkomna!
(Inte alls för att jag väntar en fet lön denna månad och kommer inte alls spendera en del av den på vår kläder innan änns snön är borta. Nej då!)



Tisdag

Måndag, alla hjärtansdag. Det firade vi med fest, ja jävlar vilken fest det blev!
Orutinerade ettor och tvåor kräktes ner sig själva, jag satt och bölade i nån timme eller två, somliga kom ut med att de var bisexuella, andra dansade, ytterligare några drack. Jag hade det galet bra förutom att jag avslutade festen med att gråta som ett litet barn men jag bjuder på den!

Idag däremot mår jag ju som jag förtjänade, jag och Li vaknade upp vid 9e och låg en timme och väntade på att Fungi skulle öppna. Synd bara att vi upptäcker att de öppnar vid 11 och får sitta som två lik och vänta på att skiten skulle öppna. Gott vare iallfall!

Sen sov jag bort hela dagen, haha :D


Jag o tina precis innan utgången :)


Måndag.

Första dagen på mitt åtgärdesprogram, det suger. Fast ärligt, det känns rätt bra (shyy, ingen hörde att jag just erkände det!)

Idag har jag skrivit på , hittat mängder av fräsh musik och det gör mig alltid lika lycklig.
Liksom hur glad kan man inte bli när Lady GaGa skrivit musik som INTE låter som den andra skiten hon släppt?
Tur att spotify släppte singeln idag för ett tag höll jag på att dö, Veronica Maggio's singel släpptes i typ helgen och idag kom jag fram till att låten handlar om att hon får orgasm i taxin, i hissen, i trappen & i hallen. Jag klandrar henne inte, men måste man skriva en låt om det? Privatliv verkar ju vara en raritet numera, nått få har men om man har tur kanske det säljs på en auktion? Eller vänta här nu, hon kanske låtsas att hon har ett privat liv!
Slut funderat, hon är som jag det vill säga no-lifers!

Nu är det bara sommarvärme, vita converse och ett par hängelsbyxshorts som jag saknar i mitt icke-liv!

"Svartsjuka föds alltid samtidigt som kärleken, men dör inte alltid samtidigt med den"
- Nån jävla fransos.
Önskar att jag hade skrivit det själv, då hade jag singnerat med "Nån jävla Bengtsson"




Pumpen.

Kliv av dina höga hästar och kolla mig i ögonen.
När du gjort det kan du tala om för mig vad fan ditt problem är!


Pumpen var galet bra, träffade massa goá människor jag saknat och som jag saknar varje dag!
Dansade, festade och mådde allmänt jävla bra - resten ska inte nämnas!


Sann lycka...

är absolut när man tar första galoppen på Mellie, hela kroppen blir fyld av endorfiner och adrenalin. Underbart, jag blev hög! Att hon sedan skötte sig exemplariskt var bara ett stort plus i kanten, herregud jag är kär i en häst!


Rolling in the deep.

The scars of your love remind me of us
They keep me thinking that we almost had it all
The scars of your love they leave me breathless
I can't help feeling
We could have had it all
Rolling in the deep
You had my heart
Inside of your hand
And you played it
To the beat

Veckan har vart rätt bra hittils, i tisdags var O och hans hund hos mig och det är alltid lika trevligt. Chillade och snackade skit.

Igår så var jag och massa ettor och två tvåor iväg till Kisa med fritid och åkte skidor - och jag ensam o övergiven på snowboard. Fan vad roligt det är! Fast har ont i rumpan idag, men det är det värt! Gick rätt bra att åka i slutet, för att vart andra gången jag åkt :D

Idag har jag degat i Vvik, kört. Gick rätt bra så nu har jag ÄNTLIGEN fått halkan inbokad, i mars. Suger så jävla hårt.
Från början skulle jag vart klar med körkortet i januari och nu lutar det åt april. Hej hopp....


Utpumpad.

Helgen har vart spännande, minst sagt! Väldigt, hm spontan kanske man skulle kalla det.

I fredags kom O ner och höll mig sällskap vilket var väldigt trevligt, var skapligt trött dock.

-inser att pringles + sängen i 2 veckor inte gör en varken snyggare, slankare eller rikare-

I lördags sen så får jag motions nojja, ut och springa sen göra massa situps och armhävningar och grejer. Trött!
På kvällen sen drog jag mig över till Julia o Millan där lite folk kom sen. I brist på annat beslutade M Roos att vi skulle åka till Jönköping (klockan var då NIO på kvällen). And of we go...



I söndags sen efter att jag o Tina vaknat till liv och jag hade hunnit springa en runda begav vi oss mot Viken hem till Tina.

Igår så var det riskettan med Kicki och Filip, det var jätte segt men vi hade rätt trevligt :D
Sen löshoppning med Hanna och Tina, Mellie drutta på näsan öch försöker sticka huvudet i jorden. Självförtoendet fick sig en törn och det var ganska bra ;)

Puss!