Oh My God!

Anna Bengtsson kapade nyss luggen

(Före - imorse)


(Efter - NU)

Jag gillar det, måste bara tvätta håret och föna till det efter som att den egentligen vill ligga snett ^^
Vad tycker ni? Hiss eller diss?
Puss!

Aj aj.

Fan om det är blindtarmen som ömmar, då dör jag seriöst!

I fredags fick jag jätte ont över blindtarm/den enda äggstocken och det ger sig inte. Det ömmar lix vid tryck, skönt är det inte iallfall!

Imorgon är det projektredovisning så jag vet vad jag ska göra hela natten och det är P L U G G A inte alls skoj
:( Men power pointen är färdig iallfall och jag känner mig hyffsat säker på vad jag ska säga, det är ju trots allt ett ämne jag är rätt duktig på. Texten är det lite värre med, men ska ner och hämta en bok om unghästar nu sådär i sista minuten :D

Har fått lite personliga saker avklarade med, herregud Anna Bengtsson you're nuts! Vill bli normal, se bra saker i allt och inte bara problem och krav.

Ikväll kommer Jocke också, det ska bli trevligt! Sålänge han inte mun hugger mig allt för hårt vilket han gjorde igår när vi åkte hem... Han kallade mig ful - det gjorde ont!

Blä blä blä, vill sluta NU! För på kvällens meny står det:
- Äta pizza med Roos, Pär och Lill-Larsson
- Åka till stallet och mocka etc.
- Plugga
- Vara social med Jocke Bacon

Känns som en rätt okej kväll :)




Fläskfärs!

So maybe I'm a masochist
I try to run but I don't wanna ever leave
'Til the walls are goin' up
In smoke with all our memories

Fan vad snäll och aktiv jag vart idag!
- Släppt ut och mockat i stallet
- Stalkat Kajsa i lagårn (ganska mysigt!)
- Gjort våfflor åt Åke :D Han blev glad hihi
- Paketerat fläskfärs åt Kajsa som har sjukt mycket att göra, hon kommer få magsår m'nskan!
- Tvättat åt Ricky som åker till Gran Canaria imorgon :D

Jamen lixom hur effektiv kan man bli dagen efter fest?
Oh herregud ja, FESTEN!
Först stack vi till någon på förfest där vi körde s&k. Jag och Emma var de mest lättfotade tydligen med 9 och 14 killar hahah! Aja med en halv flaska sprit i blodet drog vi mot Vimmerby, fy fan vilken jävla kö! Stod längsbak och insåg att nej jag kommer aldrig komma in här så jag gick runt och trängde mig in så jag stod framför vakten. Väl där blev det lite för mycket, minnen bubblade upp och folk knuffades så jag började stört lipa ^^' Vakten mer eller mindre skriker "Kom hit så får du gå in!" höhö :D

Inne så hittade jag Kalle och det var ju trevligt ;D Även lite annat folk man kände bla. Karin :)

Sen så stack jag och Emma iväg med två killar men blev utskickade lika fort så då gick vi tillbaka till Harrys där vi inte kom in igen så vi gick till Palma där jag senare glömde kvar min väska (yeah bright!)

Imorse vare skumt, Kalle följde ju med till Hagelsrum. Haha vad pinsamt det var sen när Kajsa o/c kom ^^ Känns ju trots allt lite fel att släpa med sig grabben till exets arbetsplats. Men men, vem bryr sig egentligen?

Nu är jag fast på hagelsrum vilket iof. är rätt trevligt :) Vet inte när jag kommer här ifrån mer än att Bacon hämtar mig imorgon.


Amen dra mig sakta baklänges.

Jag önskar dig lycka till!
Egentligen så skiter jag i vilket, är inte avundsjuk för fem fucking öre.
Men man ljuger inte för mig, det är inte okej.
Fast egentligen skrattar jag bara, jag skrattade när jag fick höra det och jag gör det fortfarande.
Pinsamt.
Men jag hoppas att du lärde dig någonting av det vi hade och ger henne det du inte gav mig.
Mest för hennes skull, inte för din.

Sådär nu har jag avreagerat mig, ikväll är det fäst för fulla muggar! Tillsammans med Hanna o gänget och sen vidare till Vimmerby - Harrys. Kommer lite känt folk dit från valsta så det ska bli trevligt!



Nationella.

Jamen så har man nu betat av ytterligare ett nationella prov, engelska B skriftliga. Jag vet inte om jag kan säga att det gick särskilt bra, kände mig rätt obekväm med ämnet "beroenden" men lyckades knåpa ihop en text på cirka 400 ord om snus och varför man inte änns ska prova. Aja kan nog räcka till ett G om jag har tur :) Då är jag nöjd iallfall...

Nu sitter jag och skriver på en svenska C uppsatts om det svenska varmblodet och det är ju inte sådär jätte intressant! Men nödvändigt, bara att tugga i sig.

När jag slutat om typ 1 timme så ska jag, Tove och Öltina ner till stallet. Tänkte slänga på träns idag och ta mig en promenad. Ska ju även trycka i henne 45 g medicin höhö!

Efter det blir det raka vägen in i duschen, fixa iordning sig för att sen dra på fest! Har två flaskor vin att kalasa på tillsammans med Kalle :) Känns rätt OK faktiskt, tyvärr har jag ju utfodringen imorgon men det ska nog gå vägen iallfall :D

Längtar så fruktansvärt mycket till helgen, ska till Hagelsrum och vara social med Ricky på fredag och sen på lördag blir det utgång i Vimmerby på gymnasiefest. Jag och en flaska absolut vaniljvodka HAHAHA kan knappast gå annat än åt helvete ^^ På söndag sedan ska jag och mina täcken pysa till Gamleby tillsammans med Daniel som så vänligt ville köra mig :D Hurra!

Aja ska väll återgå till arbetet nu kanske!
Ha det lika bra som jag nu, puss på er!

Langar bilden på magen jag lovade er haha :D


Sjuk heeest.

Ja igår var ju veterinären ute och fick med mig 5 st 45g Hippotrim oralpasta (dom är för fan gigantiska!), så skulle vi ju få i henne detta då. Li fick äran att demonstrera hennes lilla knep, så hon sög tag i tungan som Mellie försökte att svälja sen vare bara att spruta. Duktig flicka, hon tyckte inte att det smakade så värst gott precis ^^

Efter det slängde jag på tränset och tog med mig Li och Johan på en promenad. Hon kastade med huvudet, skulle trava och äta snö - galet! Aja efter att hon är färdig behandlad dvs. på lördag så kommer vi dra igång löshoppningen 1 ggr i veckan (förutsättningen är ju dock att svullnaden går ner i hennes ben då...)
Hon sprängs snart av överskotts energi så vi behöver detta :D


Projekt mage.

12 december 2009 såg min mage ut såhär:


Den 11 april 2010 såg den ut såhär:



Nu är det upp till bevis! Imorgon langar jag en bild på hur den ser ut nästan ett år senare än första bilder.
Jag följer INGEN kost, eller jo min aldeles egna beståendes av godis i aldeles för stora mängder och pizza 1 gång i veckan. Tränar gör jag inte mer än i stallet :D

Puss och hej ;)

Prinsessan på ärten.

Fy fan vad bra jag mår, hade awesome trevligt herrbesök igårkväll/natt det var mysigt :D Höhö.

Idag däremot så snöar och blåser det, det kan fan ta sig i daimen! Ringde veterinären imorse för Mellies svullna bakben som troligen beror på mugg. Så nu har jag fått feta jävla tuper med oralpasta jag ska trycka i henne - HURRA! Brottningsmatch på gång så att säga ;) Desutomde är hon nu installad på box men går kvar i lösdriften på dagarna. Känns rätt bra, ska efter att hippotrim behandlingen är avklarad börja löshoppa, äntligen ska jag få se vad damen går för!

Idag står det promenad ut i det fina vädret på menyn och mocka hennes jävligt skitiga box. Odjur ;)

Kram


En vanlig jävla fredag.

Förutom att jag har alldeles för lite tid och alldeles för mycket att göra.
Idag ska jag och borde jag göra följande:
- Åka och rida Fendi
- Träna Bonnis för Carina K.
- Träna Mellie
- Plugga
- Dricka
- Vara allmänt full och odräglig.

Problemet är följande:
- Åka och rida Fendi och träna Bonnis frontalkrokar så in i helvete och jag har tackat ja till båda utan att använda hjärnan.
- Plugga och dricka nuddar vid varann, med lite tips och trix kan det gå rätt bra faktiskt.

Vi får se hur det löser sig :)

Hjärtat rusar.
Hjärnan går på högvarv
Sorgen, ångern och ångesten tar över.
Av ditt namn, fem enkla bokstäver händer allt detta
på bråkdelen av en blott sekund och jag dör inombords.
Att vilja så gärna men inte kunna.
Jag svarar och ångrar mig i samma sekund,
nu är jag fast, jag kommer vänta på nästa gång.
Fast, det var ju det jag inte ville vara.

Telefonen plingar, snälla säg att det är han,
men varför denna förhoppning?
Jag borde ha lärt mig av denna gång.




Torsdag - vit som snö!

Japp, nångång måste man ju ha en vit dag eller hur :D Så det blev massa plugg med li, middag hos tove (vi var försöktskaniner och åt det tove lagade efter som att tove slutat äta mat den olydiga ungen!) sen blev det ut och gasa med Tobbe tjock och Tina (GRATTIS TILL KÖRKORTET!) det var nice :D Efter att ha gasat runt i gamleby åkte vi till överum och vidare till Hyllela och sen åkte jag och tina hem. Klockan var då typ 12 och jag trodde jag skulle avlida.

"Country Roads, take me home
To the place I belong
West Virginia, mountain mama
Take me home, country roads"

Ljuva gamla minnen ifrån ettan.

Ringde Dick med som försökte övertala mig att tänka om. No way bitch jag tänker inte om för jag är fan envisare än den envisaste!

Katten fortfarande borta :'(


Nationella - FULL!

Ja osså kommer man ju till dagen med stort D - det vill säga nationella. HUr genomtänkt är det att dricka kvällen innan egentligen och desutomde vara så packad så att man knappt minns vad man heter? Inte det inteligentaste jag gjort i mitt liv..

M E N jag gjorde det som smort, fy fasiken vad duktig jag var! VG - MVG är inte illa presterat såhär dagen efter men så är det att vara intelischent höhö.
Li däremot luktade sprit och fick den nobla äran att blåsa men icke hon var minsann nykter som vilken nykterist som helst :D

På kvällen sen så var det ju ölkväll hos Jalle, as trevligt och as kalas. FIN KVÄLL! Sen att jag hamnade i säng med Felix var ju en annan femma...

Btw. katten är fortfarande borta :(


Söta va? :D

Tisdag - drunken!

Ja osså kom tisdagen och det blev lite dricka hos Li. Haha G A L E T ! ! !
Om vi säger såhär, mina sms jag skickade till kenny starfighter var bara att radera dagen efter för jag skämdes så feting hårt när jag läste igenom dom (eller ne jag läste faktiskt bara de typ 2 första)

Iallfall så kom kusin bacon förbi och det är ju alltid trevligt :D I det stora hela var kvällen rätt festlig faktiskt trots att jag och li var som två gamla alkohliserade kärringar höhö!


Måndag, oh härliga måndag!

Först blev det stallet, drog på Mellie sitt nya fina träns och gick ut och promenerade en liten runda. Tösen ansåg att bett var en överdrift och åt helvete onödigt men efter att tag så tyckte hon uppenbarligen att hon var en duktig pånke - detta visade hon genom att showa (för vem vet jag inte, själv blev jag bara irriterad) så där sprang hon med svansen rakt upp i skyn och blåste upp sig. S U C K ! Fast det är ju trevligt att hon börjar få självförtoende ;)

Sen på kvällen, singel i hela T R E dagar så fick jag min första ros hahaha Och sen på ölkvällen gick det ju som det gick ehehe...


Btw. katten sprang bort. Snorunge


haha.

95 unika besökare igår - varför är jag inte förvånad? Era nyfikna jävlar ;)

Har fortfarande inte fattat, det känns konstigt. Mycket konstigt.
Men mamma tycker att jag har kloka tankar om livet ossådär.

puss.

The end.

Många har ringt, messat och undrat över vad som smäller:
Natten till lördagen blev jag singel - that's it.

Anledningen är enkel: Det fungerade inte och mer behöver ni inte veta.
Jag älskar fortfarande David så otroligt mycket och är väldigt glad över att jag fått ha honom som min i 14+2 månader :) Detta var ett beslut vi båda tog mn vi är fortfarande vänner och har inga problem med varann.

Life's a bitch helt enkelt men jag klarar mig, det är jobbigt men det är ju självklart att det är det.



2009-08-23 / 2010-11-12 <3

Och nej - jag är inte aktuell att ragga på HAHA!

Puss o hej


Pang

snart smäller det.

Analpumpaddampanka.

Kort och gott, snart smäller det.
F  A  N  .


10 minuter

kvart till friheten! Ja eller 10 minuter kvar på religionen vill säga, sen så blir det psykologi ^^
Idag ska jag väll kanske bege mig till Fendi om Victoria inte skulle till G-by och träna för Ottosson, tror hon ska göra det efter som att det är fint väder :)

Mellie ska jag bara ut och gå lite med idag, vila hjärnan lite så att säga ;)

Btw! Jag tror jag håller på att bli dement, på riktigt! Igår glömde jag att jag hade utsläppet på Nygård (eller snarare jag trodde att jag hade det idag) så hästarna kom ut vid halv 2 *fyyyy*.
Idag så hade jag lagårn, bara det att jag hade inte en tanke på det igår kväll när jag gick och la mig så imorse var jag 1 timme försenad till mjölket. Ack o ack, vart är jag påväg?! What so ever så gick mjölket kalas bra de typ 5 korna jag satte på maskinen på höhö ^^ Kor kanske är lite roligt trots allt?
Får väll se om det går lika bra i eftermiddag, wish me luck ;)

Jag vill ha fredag samtidigt som jag inte vill ha fredag
Jag vill gräva en grop, en djup jävel.


Halv 8 hos dig.

Sitter nu hos Li tillsammans med Tove och Johan, maten är snart klar hoppas jag :D Är vrål hungrig!
Bonde söker fru nu tiao!
Satt på Mellie idag också osså blev jag runt ledd av Tove min bodygard :D Hon skötte sig superB!
Tränade lite NH med henne också, lyssnade fint :)

Fuck this shit.

På fredag smäller det.


(klickbar)

Med ett leende på läpparna.

Igår var dagen med stort D, jag skulle äntligen få sätta mig på Mellie! Det regnade och hade sig så vi orkade inte vara ute inte heller gå upp till ridhuset som jag tänkte först.

Tidigare på gårdagen hade hovslagaren vart ute och jag förväntade mig verkligen inte att hon skulle stå och sova när Wille höll på och fixade och trixade. Men ack så fel man kan ha, med näsan i backen stod hon och sov ;) Söt är vad hon är!

Sen på kvällen då, borstade lite ossådär. Sen slängde jag på sadeln och ledde ut henne i lösdriften där jag tänkte sätta mig på henne, med mig hade jag Li, Tove och Tobias som mina livvakter ;) 2 med körkort och en biff Tove som kunde bära mig om jag skulle flyga av och bryta mig.
Klappade lite på sadeln, hoppade, rykte i stigbyglarna, hängde över henne (utan att hon änns rörde en fena!) sen så kastade Li upp mig och där satt jag! Stolt som tuppen hönsgården, fortfarande blickstilla och aldeles lugn :D

Hoppade av och började om sedan kastade Li upp mig igen och denna gången ledde Tove runt mig lite i lösdriften.
Hon var outstanding - verkligen!


(Dagen innan på våran dagliga promenad)


(TITTA!)

Puss!

Vecka fyrtiofem.

Ja men nu var lovet avklarat, har mängder av bilder jag tänkte bjuda på faktiskt :D Har vart ett underbart lov, jobbat aset av mig, myst med katten och vart hos David. Kan inte bli bättre!


(Festat! Här visar Martin hur man dricker ägg - jag försökte men skiten stannade inte i munnen många sekunder innan det hamnade i diskhon)


(Alice ville vara med på ett hörn - här på kostas!)


(Vart ute med Smulan som har någon enorm förkärlek till höga trän etc. Observera, hon kan aldrig komma ner själv...)


(Mellie med sadeln på sig :D )


(Första grisare - då de fortfarande är söta)


(8.e grisare, en riktig best!)


(9.e grisare - ENORM)

Gården jag jobbar på har väldigt få såhär gamla suggor och dessa skulle egentligen gått till slakt efter förra grisningen men de fick inte alla dräktiga så då fick de följa med en omgång till ^^


(Smulan - högst upp i ett träd hon inte kunde komma ner från men efter typ 45 min så gav hon det ett försök iallfall hahaha)


(Nej men titta! Ett spikrakt träd det MÅSTE jag klättra upp i. Hon var rätt söt när hon sen försökte springa ner för stammen...)


(Måttligt suddig bild på mannen min som hittat ett nytt roligt spel på mobilen. Detta spelar han:
- När vi ska äta lunch på bandy grillen, social som fan!
- På toan i typ en timme
- Alla andra lediga stunder)

Hur har ni haft det? :D

Miss Sofia.

Jag har en sån där kompis jag aldrig trodde mig finna, en sån där man blir aldeles varm inombord av att se.
Hela henne gör så att jag glömmer allt jag vill glömma och minnas det jag vill minnas.
Hon är rak, hon är ärlig och framför allt mig trogen.
Inget bullshit, inga krusiduller utan bara ren och skär sanning.

Ja det är väll så man vill ha det, jag strävar alltid efter raka svar.
Spelar ingen roll om det är sånt jag inte vill höra, det ska vara ärligt.
Kan bero på att jag är sån själv, jag uppfattas som elak men i själva verket säger jag bara den sanningen som ingen vill höra.

Att finna en person som är mig lik är underbart.

(Om vi bortser från att hon sällan skämtar om att fista folk så som jag göra - men det är okej!)


Svenska artister i all ära!

Ja jag är för en gångs skull stolt över att vara svenks, vilka underbara svenska artister vi fått på senare tid!
Ja jag syftar främst på Oscar Linnros och Daniel Adams-Ray!

Så langar lite här:
Daniel Adams-Ray
- Förlåt för att jag aldrig sagt förlåt
http://www.youtube.com/watch?v=k66h72vskrY 

"Jag har gått för långt, kan inte sluta gå
Hjärtat sitter utanpå, slår inte som det brukar slå
I ett ensamt rum, en sekund blir tusen år"

- Himlen luktar plast
http://www.youtube.com/watch?v=2lfYcj6hmG4

"Vi flyger utan vingar
I skuggan av betongen
När horisonten flimrar
Släpper vi kontrollen"

- Gryningspyromanen
http://www.youtube.com/watch?v=Hl-OG4Jrrmo

"Igår var jag högst upp imorgon är jag nedanför
Jag ser inga gnistor slå ifrån min egen glöd
Jag vill känna mer se mer än jag ser nått kommer brännas ned
En miljon på banken men ingenting att leva för"

Får räcka så, finns typ huuur många låtar till men men ;) Se det som ett smakprov!

För hjärtat pumpar utav nitroglycerin.

Jag vet inte vad jag ska ta mig till ärligttalat.
Men en sak är säkert, Oscar Linnros låt Genom eld är sjukt mycket kung!

-> http://www.youtube.com/watch?v=Lx2l87L98YY&feature=related

Sträcker upp mina händer
Tror att det här kan vara början på nått stort
Jag står precis på gränsen
Horisonten är nån annans konstruktion

Brukade hata mig själv
Måndag-fredag blev en kedja kring min fot
Men det är nånting ikväll
Som får mig att tro att vi kan gå

Genom eld
Bara för kväll
Håll den tänd
Vi kan gå I eld

Tänk om det finns nånting bra
Easy living med en hela St. Christine
Jag börjar se det så klart
För hjärtat pumpar utav nitroglycerin

Vi äter skiten så vant
Att vi börjat gilla smaken utav skit
Om du aldrig provat hur kan du då vara säker
Jag börjar tro att jag börjar tro att vi kan gå

Genom eld
Bara för kväll
Håll den tänd
Vi kan gå I
Genom eld
Artificiellt
Håll den tänd
Låt oss gå I eld

Om du aldrig provat hur kan du då vara säker
Om du aldrig provat hur kan du då vara säker
Om du aldrig provat hur kan du då vara säker
Jag börjar tro att jag börjar tro att vi kan gå

Genom eld
Bara för kväll
Håll den tänd
Vi kan gå I
Genom eld
Artificiellt
Håll den tänd
Låt oss gå I eld