BAL BILDER

De är fria att använda som man vill bara man länkar till min blogg :) www.monifa.blogg.se


Anton Ronny Lilleman


Frida Anton


Sofia Ronny


Göth Maggan


Matilda Henrik


Kajsa i en klänning jag totalt kära ner mig i


David syster Karin


Gröntveckoslut

Ja nu närmar det sig med storm steg, förberedelserna är i full gång ska gudarna veta! Jag, Fille (Min pinatã), Johanna, hoppsystern, A-K och Maja (och idiot solen) har hand om tramptraktorkörningen! Så vi har reparerat, hämtat halmbalar, tvättat och planerat! Sol-idiot är jätte stressad och tror att jorden kommer gå under medans vi andra mest chillar och inte alls förstår oss på hennes konstiga beteénde. Hmm, men fredag + lördag kommer det bli stress men vafan det fixar vi!

Bjuder på lite bilder jag knäpp än så länge av veckan :D


Traktorn startade inte när vi var i Ullevi och skulle hämta halmbalar. Startmotorn var dööööd. Iallfall typ 150-200 balar och jag svettades som en gnu uppe på loftet där jag ensam kastade ner balarna till Johanna, hoppsystern och Maja som sedan kastade de vidare till A-K och Sol-idiot som staplade dom!
Btw. Jag körde den där traktorn sedan, livrädd var jag! Tvärs över körgår'n på 1ans växel - första gången på ett år!


Reparering av traktor, Hän-Erik testade om den funkade!


Göth visade sin (med hans ord beskrivna) "Heta snopp"


Puss och smek!

En helg hos familjen Lloyd-Williams

I fredags begav jag mig till Ringarum i Rajkens bil, om man tycker att folket på skolan (vissa två, inga namn nämda) kör fort skulle ni åkt med honom. Ja åksjuk var bara förnamnet, fort som satan gick det, dödslängtan var enooorm!

Väl framme så åt vi etc etc. Sen på lördagen var vi ute i det fina vädret och jaga tackor + lamm som ansåg att gräset var grönare på andra sidan (....) och kollade på när Rajken och Andy byggde hönshus. Mycket roande, särskilt hans mamma som stressade ihjäl sig på typ inget alls ^^ Skrek gjorde hon iallfall, panik fick jag på henne iallfall :)

På kvällen grilla vi och det fina vädret försvann och blev regn och åska, väääldigt skoj! Så vi fick sitta inne och äta - gillades enorm! Var ju kallt ute haha.

Resten av helgen sov jag, pratade och lekte på datan ^^


regn regn regn - usrhli pushli!


Hur har eran helg varit?

/Anna

Don't stop believin'

jag går sönder
tusan bitar Anna Bengtsson



Hur ska det gå, när ska det sluta.
Saker jag ville veta igår

Regndag blev spadag

Jag och Tove kände oss tråkiga och smutsiga i ansiktet idag så vi beslutade oss för att ha spadag!
Sagt och gjort, jag som är knottrig och har ojämn i hyn blev jätte fin och slät :D
Först använde vi Facial Scrub (den röda tuben) med lite större skrubbkorn i
Sen Clerasil, ingen skrubb i den alls. Krämen var typ silvrig och man blev väldigt len
Och tillslit Visibly clear som tar bort porrmaskar. Pytte små korn i, man kände sig väldigt fräsh efter den!
Och tillslut en ansiktsmask från Chantelle som skulle sitta på i en kvart :)
Alla krämer använde vi på torr/fuktig hy. Och efter allt smörjde vi såklart in oss
Mycket bra resultat!



På bild jag o Tove med mask på, snyggt? Javars

Puss hej!

Tankar

Jag åkte hem från Ankarsrum igår (ja inte tusan gick jag) och på stationen sitter två alkohlister och den enas son. Sonen var mellan 16-18 år gammal och jag tyckte så uppriktigt sagt synd om honom.
Sonen + hans grovt alkohliserade pappa skulle åka samma buss som mig och sätter sig på sätena brevid mig.

Alkis Pappa
Sonen

AP - Är du arg på mig för att jag är full
S - Nej

Min tanke var, hur fan han inte kunde vara arg? Ja det kanske inte är så lätt att vara det på sin egna pappa men jag ghade vart fly förbannad.

How ever så sitter jag och Tove och drygar. Skulle åkt och ridit och blivit fotograferad idag men kände inte så sugen på det.

I måndags var jag inne i Västervik på Lager 157 och köpte ett randig Frank Dandy linne och ett par svarta leggings för totalt 210:-. Rätt nöjd :)

Ne hade bra!

Full och BH sugen!

Sitter o dreglar över nya BHar så här kommer en önskelista!

Från Agent Provocateur (priser mellan 1000 och 1500 kronor - finns i sthlm)


Försökte ladda upp mer men det gick inte :( Aja fick drömma lite iallfall!

Puss o kram

Jag åldrades

Idag skulle jag o mamma handla kläder och kolla på BH.

Först var i bögholm för att prova BH på underklädes aka tant affären här. Jadu haha hon kastade fram lite fula äckliga Bhar som jag provade. Det var som en sjukt vidrig tidsresa, i samma stund som jag fick på mig de hemska sakerna blev jag pensionär.

*sätter på mig en svart sak som ska likna en spets BH*
*Mamma gluttar in skallen och ska höja axelbanden*
- Resultatet av att ha höjt axelbanden var att INGET hände, HALLÅ?! Vad fan äre för stil lix, vem skapar en BH som är så elastisk i axelbanden att man inte kan lyfta tuttarna en halv cm?! Sen särade bharna på tuttarna typ 10 cm, vart försvann min annars jävligt naturliga klyfta? Nej fy fan för den skiten.
Och när expediten räcker mig en ful sport bh så sa jag stopp och belägg den där rör inte änns mig. Mina nuvarande BHar är var och en värd 1000 spänn varför skulle jag änns vilja sätta på mig nått som är så osexigt och fult att jag känner mig som en pensionär?! Nej tack.

Sen åkte vi in till Kalmar för att leta jeans jacka, efter typ 5 timmar fann jag en som var rätt snygg! Bilder kommer nedan:


Ett linne från Vero moda men som tydligen var en t-shirt (bytte linnet för jag såg att det var ett litet hål på men nån hade lagt i fel hög så fick en t-shirt, men still najs :D )


Lång skjorta från HM med resår under bysten, blir najs till leggings :D




Randigt längre trekvarts tröja med puff arm. Galet söt :D Passar till leggings med



Osså jeans jackan då från Vero Moda, rätt najs men än så länge är den ingen favorit jacka men det blir nog bättre efter mer användande :)

Allt jag köpt utan jacka kommer bli najs till leggings och på måndag ska jag in till Lager 157 med fritid så då ska jag köpa leggings och lite nya smycken etc :D

Puss och hej!

Lite såhär seg uppdatering du vet!

Ja dålig uppdatering kan man väll lugnt säga att det råder. Men just nu händer inget typ - har praktik på en grisgård utanför gamleby och detta är det spännande som hänt:

- Slaksvin (gris upp till 100 kg denna vägde väll typ 50 typ ) satt fast i fodertråget och kom inte loss. Jag rädda den hahah!
- Sugga satt fast under grinden, Pia fick såga i grinden för att suggan skulle komma loss. Sitter så mkt nerver i nacken så var ett under att hon fortfarande levde eller kunde gå (ofta dör de tydligen av stressen) men hon klara sig med bara typ "bränn" märken.
- Jag har behandlat massa smågrisar :D Är sprut rädd så!


I övrigt saknar jag David, det är väll bra antar jag. Alla behöver vi komma ifrån varann ett tag och detta är nog bra för oss båda :) Men att kunna ha täcket ifred, ingen som snarkar, sparkar eller pratar är såå tråkigt. Värst är att ingen håller om en tills man somnat, inga dofter, ingenting finns där! Har en t-shirt som luktar David men det är inte samma sak :(

Btw har jag hittat ett jätte bra balsam som luktar galet och fräsht gott, håret blir desutomde väldigt lent och fint! Franck Provost heter det och ser ut såhär: [IMG]http://www.beautesse.at/Trends/BEAUTY-NEWS/Haar-Trends/Franck-Provost/Franck-Provost-Produkte/Franck-Provost-Haarpflege-Serie.jpg?1261753876[/IMG]

Aja nej nu ska jag återgå till msn och fb!

btw lite fräsha och bra spotify länkar :
Aleksander With – Worth It - feat. Lene Marlin
Aleksander With – Still Awake
Adam Lambert – For Your Entertainment
Alesha Dixon – To Love Again
Chipmunk Feat. Esmée Denters – Until You Were Gone
Chris Brown – Crawl
Erik Grönwall – Crash And Burn
Jason Derulo – Ridin' Solo
Joshua Radin – I'd Rather Be With You [Radio Edit]
Keri Hilson – I Like - Jost & Grubert Radio Mix
Leona Lewis – I Got You
Selena Gomez & The Scene – I Don't Miss You At All
Selena Gomez & The Scene – Tell Me Something I Don't Know
Shontelle – Impossible - Main
Regina Spektor – No Surprises
Mike Posner – Cooler Than Me - Single Mix
Kato – Turn The Lights Off (feat. Jon) - Radio Edit
Jamie Foxx featuring Justin Timberlake & T.I. – Winner
Christina Aguilera – Not Myself Tonight

Födelsedagsfirande @ vimmerby

I fredags begav vi oss mot Vimmerby jag och David. Käkade lite på Bryggeriet med hans päron och sen gick vi och la oss.

Idag kom massa släkt osså hem till David för att dom skulle fira Erik (pappa sandberg) och David (sonen sandberg) Och det var väll trevligt osså, tvillingarna underhöll stackars Karin hela tiden så hon sover nog gått inatt efter att ha suttit på bussen halva natten innan från Göteborg - Liseberg ^^ Själv satt jag och kände mig sjuk i en fotölj haha!
Mätt som få tack vare Christinas goda mat :D Haha inte illa, fick även veta att David är en hejjare på bearnäs sås (från GRUNDEN) ja det ska han minsann få bevisa!

För övrigt så kommer mina päron *ja jag är lika rädd för detta* äta student mat hemma hos David! OMG jag hoppas att mina kan uppföra sig, how ever pappa är ju rätt charmig trots alls (hoppas att dom är åt det blå hållet för guuuds skull)

Sen fick jag höra om en film som dom visar en gång om året typ, på David när han är 2 år. Den måste jag se HAHA han mobbas fortfarande efter 17 år så den är nog väldigt sevärd.

Iallfall så drog vi oss mot stationen sedan för att dimpa av mig, ursh hela två veckor tills jag får ha min kära sängvärmare i sängen igen :( Fast att komma ifrån varann är ju bra - det vet jag. Men hur blir det efter studenten? Kommer inte se röken av han i sommar, inte alls pepp på det :(

Iallfall så har jag en veckas praktik framför mig - känns rätt bra! Och sen tre dagars restarbetes dagar och sen två dagars ridning sen åker jag mot Ringarum typ

Puss o kram - snart ska man hoppa in i duschen och prova nytt balsam. Spänningen är OLIIIDLIG!

btw. uppdaterad spellista för dagen ;) Ny najs musik på!
ANNA PUCKING BENGTSSON