Man måste dö ett par gånger innan man kan leva.

Hej hopp! Fick pekfinger utav en kompis att jag uppdaterade lite dåligt (;

Just nu händer väll inte så mycket, mitt liv är lite på sniskan och jag väntar mest på att allt bara ska bli bra igen - om det blir det vill säga. Inget mer med det, angår bara mig och dig.

Tränar Mellie för fulla muggar nu, hon är så duktig :D I måndags stod hon tror jag, varför vet jag inte riktigt :s Tror att jag borstade bara eller nått, i tisdags longerade jag med gjord och schabrak. Hon fick även rulla lite över ett lågt hinder. Hon bockade mer eller mindre inget och verkade acceptera böset på ryggen bra så nu vill jag kasta på sadel och sitta upp :D
Gick även en liten promenix innan longeringen för att kolla på bilarna och sedan även en kortare efter longeringen, hon blev lite spänd när bilarna fräste förbi bakom henne men hon skötte sig!

Igår så borstade jag och gick en promenad, härligt att gå en promenad när alla ska åka hem från sina jobb. Nyttigt! La även på min sadel men spände inte på gjorden (för kort) och det var piece of a cake!

Håller på att bli kär i denna polle, hoppas det går över annars kan det bli dyrt - aldeles för dyrt!

(bilder kommer sen, datan laggar!)

Puss

JAG DÖÖÖÖR!

HAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHA!



(Dagens enda inlägg, meningsfullt som fanken!)

Elmia 2010

Igår var det upp och hoppa vid 6 på morgonen, snabb dusch sen bli hämtad av Thorsti för att bege sig upp till skolan där bussen väntade!
Vi hann åka så långt som till Blacksta (ligger en bit utanför Gamleby) sen smälde förarens sidoruta, antagligen pågrund av spänningar. Så då fick vi åka tillbaka till Blacksta skola där vi bytte buss.

Vidare mot Jönköping, 1 halvtimme försenade men men. Jag sov som en stock hela vägen! Visst är det skönt att sova i bussen/bilen/tåget? :D 
Sen in på en föreläsning, "Säkert bondförnuft" där vi fick se en man i bara kalsonger :3 Han skulle visa sitt halva ben + protes. Fy! Han hade en för stor overall på sig och fastnade i skruven till hacken, aj aj aj! Har alltid sagt att overall är dåligt (främst fult).

Sen spenderade vi de resterande ämh 5 timmarna på utställningen, roos, pär, lalla, bobbo och henke följt av mig i släptåg. Jag har nog aldrig sätt så mycket maskiner i hela mitt liv :D Frågevis var jag också! Höhö

Hem sen vid 3, jag sov gott! Väl hemma brände jag maten i ungnen, åkte till stallet med Li och pillade lite med Mellie. Hade ösregnat hela dagen så volten var som en miniatyr av östersjön. WOHO!

Fick nyss veta att det var snö i Målilla, jag dog. STENHÅRT!


(Min nya fina tröja från Elmia :D ABSOLUT BONDE - I like it dirty )

Puss!

Stay - Hurts

We say goodbye in the pouring rain
And I break down as you walk away.
Stay, stay.
'Cause all my life I felt this way
But I could never find the words to say
Stay, stay.

Har just njutit av morgonens första ångest cigg, fuck yeah! Synd bara att skolans kaffe smakar apröv annars hade morgonen vart fulländad!

Sitter och njuter till musik (A-SOME) och överväger att börja plugga. Btw! Idag har jag körlektion, jag är skaaapligt nervös :3

What so ever, puss o kram! (bjuder på lite bilder med)


(Jag och Fendi på pay and jumpen för typ 2 helger sedan :))


(jag och Fendi, vet att jag lägger över händerna)


(Finns inget jag hellre vill göra nu än att dra till Ullevi, kasta på mig arbetskläderna och jobba skiten ur mig.)

Härligt!

Okej, just nu vill jag bara sjunka genom jorden och inte komma fram föränns allt är bra igen.
Men det är ju ogenomförbart, ibland måste man möta rädslan i ögonen.

Orkade inte psykiskt åka ut till Fendi idag, det går bara inte. Vet inte änns om jag fixar att sova själv inatt.

Iallfall så tog jag mig själv i kragen och begav mig ut till tok fian i stallet (:
Började med att prassla med schabraket och plastpåsar på ryggen, bakom henne och över rumpan samt klappa igenom hela kroppen. Gick riktigt fint så jag smälde på schabrak + gjord och begav mig ut till volten för att longera.

Haha oj min store tid vad hon brallade, kände mig inte mäktig där jag stod hållandes i det lilla repet när hon hade bakbenen i luften mestadels av tiden (blir skoj sen när jag ska börja sitta på henne).
Lade upp en bom som var upphöjd på ena sidan, jo men visst kan det bli hopphäst av henne minsann! Hon hoppade riktigt fint på somliga av sprången :D

Sen är hon en hejjare på balanstrav, vilken svansföring och fjädring i steget. Haha "Kolla vad snygg jag är!"

Synd att jag inte hade någon som filmade oss, kanske bra också iof. jag såg nog rätt ynklig ut (;
Värt att tillägga är att jag longerar i endast grimma...

Hur som är jag kalas nöjd över henne för dagen :D

Amen


Lättnad.

Godmorgon min lilla skara läsare men ack så omtyckta!

Ni vet lugnet efter stormen? När allt är tyst och aldeles stilla?
Ungefär så känner jag just nu, jag är aldeles tom.

Många av er förstod kanske att det var David förra inlägget handlade om, jag vet jag är hemlighetsfull.
Jag är en sann tänkare, jag och min hjärna mot världen och det är inte till min fördel.

Ni tjejer och killar för den delen som lever med det högst osmakliga ordet ångest vet precis hur det känns. Bara det att jag byggt på min ångest i mer än ½ - 1 år ungefär. Så min tystnad och min stillhet jag känner nu är fin.

Jag har mycket att ta in, mycket att bearbeta. Jag och min hjärna, i min säng. Tv'n påslagen och katten i knät, jag kommer att gråta men det gör ingenting. Jag har fått svar på väldigt många tunga frågor.

Ångesten är nog antagligen tillbaka redan när jag sitter på bussen hem från Hagelsrum idag, men det gör ingenting. Nu är det annorlunda, spelreglerna är ändrade och det känns nytt.
Jag hatar förändringar, jag trivs med att gå på samma stig dag ut och dag in, men alla vet vi att varje stig har en förgrening. Där stod jag igår och lyckades ta rätt väg.

Jag tycker om Dig.
Och en dag vill jag ha en ring på mitt finger med Ditt namn ingraverat i.
Vägen är lång, detta är inte sista vägskälen och jag kommer inte dit utan Dig vid min sida.

Btw. Såhär fresh är jag idag!

(Iförd Davids tröja och min halsduk made by farmor!)

Amen!


Mellie.

Satt och fiffilurade på hur jag ska lägga upp träningen med Mellie, jag fick ju hem henne för två veckor sedan nästan och tre års testet är i april/maj. Det är 5-6 månader kvar, mitt i smeten ska hon ha minst en månads vila så jag har kort och gott 4-5 månader att få henne färdig inför visningen. Panik? Inte så farlig men jag måste nog lägga på ett kol nu.

Förra veckan longerade jag två dagar och promenderade 1 dag, hon är lite gallig i ena bakhasen så jag vet inte riktigt hur mycket jag vågar pusha på henne men vecko schemat kommer antagligen att se ut såhär för kommande vecka:
Måndag: Vila - rider 4 åringen då.
Tisdag: Promenad (har ju vart hos David över helgen), sätta på schabrak med resårgjord
Onsdag: Longering med schabrak + resårgjord
Torsdag: Likadant som föregående dag.
Fredag: Åka hem
Lördag + söndag: David?

Känns rätt okej, promendarna ska egentligen bara gå ut på att hon lyssnar på mig (halter etc), springer lite med henne för att hon ska lära sig att spåra själv. Oftast blir de ju lite vingliga när man kommer in i ridhuset och springer, utomhus har de oftast en väg de kan följa men som sagt allt förarbete är bra förarbete - nästan (:

Nästa fredag ska jag köpa träns och ev. bett (om hon inte kan ha nått av de jag har redan) så då drar vi igång med träns vänjningen :D Det som jag saknar mest är väll en sadel!

En sak till, tanken är väll att jag på torsdagen om hon inte skriker allt för mycket över att ha något fastspänt runt magen, att börja hoppa lite på sidan av henne så att hon vänjer sig vid att saker och ting kan hända vid sidan av och inte bara framför :) Tanken är väll också om inte paddocken frusit allt för mycket att jag ska longera henne uppe på skolan istället (hon är bra sugen på att spränga staketet

Puss o kram!

Dagens.

Nyss hemkommen från buggen i Målilla, första lektionen och jag är svettig som fanken! Nu vill jag att den trasiga traktorn ska bli hel igen.

Men OJ vad roligt det var att bugga, vilket tempo, vilket flås och mycket att tänka på!
Men... (ack, oh ack dessa förbannade MEN.)
.... synd bara att jag är så jävla förbannad sedan igår kväll. Skönt dock att få tänka på annat i tre timmar som vi dansade men jag är så jävla trött på hela skiten nu!
Jag undviker att skriva sådär pass personliga saker så jag gör det nu också, ni som vet vad det handlar om kommer att fatta - ni andra kan ju fundera på.

Jag har blivit rikigt riktigt illa behandlad tidigare av ett x. Ingen mer än en vet nästan hela historien. Egentligen vet jag inte varför jag stannade mer än en vecka för det var vad han var värd. Så att säga, mina erfarenheter är inte de bästa.
Jag har blivit mobbad i skolan från första klass tills det att jag började på valstad där jag fann de mest otroliga människorna i mitt liv. Somliga av dem hoppas jag att minnas även fast att tiden går, man flyttar och man skaffar sig egna liv. Jag hoppas verkligen det. Men som sagt där har inte mina erfarenheter vart särskilt goda.

Jag är inte heller den som skriker ut utan jag går i det tysta och slår knut på mina tankar. Jag och min 'goda' vän ångesten. WOHO!

Nu sitter jag här, satt i en position jag inte gillar. Inte det att soffan är obekväm men mitt liv och det mitt liv snurrar runt. Jag blir satt på tredje plats efter jobb och vänner. Jag kräks på det! Ja jag kräks faktiskt på DIG!
Vad I HELVETE ÄR DET DU INTE FATTAR! Ja det märks väll..

Amen.

Fantasi lös. (skulle laddats upp igår)

Jahop, dålig uppdatering IGEN!
Egentligen är väll det ett gott tecken från min sida efter som att jag vanligtvis har mer mig min älskade dator till alla lektioner och då blir inte sådär himlans mycket gjort. Skapligt skoj nu när jag sitter på ett beg bestående av fyra förbannade uppsattser... Hm bra jobbat Anna!

Hur eller hur så har inget intressant hänt, har arbetat med Mellie mycket denna vecka och det kommer ni att få följa här i bloggen som nu fått lite tydligare riktningar unghäst träning - mode - mitt liv, salig blandning eller hur :D

För er som inte vet vem Mellie är och varför jag har henne kan jag ju dra lite kort om det...
Camellie B som damen heter är ett 2 årigt svhbl sto e. Camaro M ue. Tolstoy, jag har henne för att ägaren inte har riktigt tid att träna henne inför tre års testet. Hon är btw. till salu om någon skulle nappa (; Så det ni kommer att få följa i bloggen är daglig träning, löshoppning och inridning (:


@Hagelsrum

Gårddagen spenderades i stallet, Fendi var trött men jag tyckte hon jobbade på bra :) Idag får hon stå för att vi ska "tävla" imorgon - 40 och 50 cm, sjukt högt eller hur ;) Wish me luck?

Idag är jag på Hagelsrum och pillar mig i naveln men ska snart påka hem igen för att ikväll blir det UTGÅNG! Woho, ska till älskade Nöjes Pumpen, kommer bli kalas!

Hare bra!  

Jobbar igen...

... min inaktivitet. Har inte hunnit blogga efter som att jag haft så mycket att göra! Slänger in en drös med bilder vad som hänt den senaste veckan iallafall :D
 
(Har åkt massa traktor med David, snacka om träsmak i rumpan!)


(Hjälpt Elin i kalvstallet, glamoröst eller hur!)


(Åkt traktor till Falköping, agerat mattant åt en drös hungriga bönder och sedan åkt hem det tog 5-6 timmar att åka dit)


(Hittat världens bästa strumpbyxor på HM, tror de heter lift up eller nått AS BRA!)


(Gått i skolan i VÄRLDENS sötaste och skönaste kjol från HM)


(Fått hem en polle. Lilla Camellie B "Mellie" ska jag träna inför 3 års testet. Hon är e. Camaro M ue. Tolstoy)


(Insett att jag behöver tvätta - strumpbyxor är jäkligt kallt nu!)


(Bonde söker fru började igår och efter det var det inflyttningsfest hos Lill Otto!)


(IDAG - Bakis....)

Puss hej!